Bizi Takip Edin
Koç Topluluğuna ilişkin güncel haberler için bizi sosyal medya hesaplarımızdan takip edin.
- KVKK Aydınlatma Metni
- Çerez Aydınlatma Metni
- Bize Ulaşın
- © 2025 - Koç Holding
Yolculukta Seni Neler Bekliyor?
Şirketimizin Mersin Terminali İşletme Müdürlüğü'ne bağlı İşletme Mühendisi olarak aramıza katılacak yeni bir ekip arkadaşı arıyoruz.
Eğer sen de “İletişime ve öğrenmeye açığım, ekip çalışmasına yatkınım, analitik düşünebilirim, planlama ve organizasyon yönüm kuvvetlidir, problemleri çözme ve önceliklendirme becerisine sahibim, işlerimi de çok iyi takip ederim” diyorsan başvurunu bekliyoruz.
• Mersin Terminalin işletme operasyonlarını yazılı standartlara göre yürüten ve geliştiren,
• Tesislerin çevre, iş sağlığı ve güvenliği mevzuatlarına uygun çalışmasını temin için gerekli tedbirleri alan,
• İşletme ve yatırım bütçelerini optimize edilmesi için çalışmalar yapan, uygulanmasını sağlayan ve yönetime önerilerde bulunan,
• Proaktif bir çalışma ile işin ve işyerinin dinamiklerine uygun olarak tehlikeleri kaynağında yok etmeye yönelik tedbirleri belirleyen ve uygulayan,
• Vardiyalı çalışacak personelin efektif bir plan dahilinde sevk ve idaresini sağlayan,
• Gün içinde depolama ve dolum işlemlerinin emniyetli ve doğru şekilde gerçekleştirilmesini planlayan ve plan dahilinde yürütmeyi sağlayan,
• Günlük işletme faaliyetlerinde oluşan dinamik değişiklere karşı proaktif yaklaşımla alternatif planlar geliştiren,
• Endüstri standartlarını takip eden ve terminal operasyonlarını gerçekleştiren ve geliştiren ekibimizde aktif rol almak.
Yolculuğumuzun Olmazsa Olmazları
• Üniversitelerin tercihen Petrol ve Doğalgaz Mühendisliği veya Kimya Mühendisliği, bölümlerinden mezun,
• İşletme Mühendisliği alanında tercihen en az 2 yıl tecrübeli,
• İyi seviyede İngilizce bilgisine sahip,
• İş hacmine bağlı olarak vardiyalı çalışabilecek,
• Erkek adaylar için askerliğini yapmış,
İşe Alımda Kullandığımız Rota
Tüm açık ilanlarımıza Koç Kariyerim, Kariyer.net, Linkedin, Toptalent ve Youthall sayfalarından ulaşabilirsin. Özgeçmişinin pozisyon ile uyumlu bulunması durumunda sana göndereceğimiz envanterleri ve İngilizce sınavını tamamlamanı bekliyoruz. Sonrasında İnsan Kaynakları ve ilgili birim yöneticisiyle beraber görüşmeler gerçekleştiriyoruz. Olumlu bulunman durumunda fonksiyon yöneticileri ile görüşmelerimiz devam ediyor. Son olarak referans kontrolü ve teklif aşamasına geçiyoruz. Tüm bu süreçlerde, görüşme fırsatı bulduğumuz adaylarımız ile iletişim halinde kalmaya devam ediyoruz.
Enerjimizle Her An Yanındayız
Eğer sen de bizimle aynı heyecanı taşıyor ve değerlerimizi paylaşıyorsan, seninle tanışmak için sabırsızlanıyoruz.
Görşan Midem - Çalışan İlişkileri Koordinatörü & İş Ortağı
Sorunsuz bir Koç Kariyerim deneyimi için Google Chrome, Firefox, Safari veya Microsoft Edge ile giriş yapmalısın.
Daha yüksek ekran çözünürlüğünü desteleyen bir cihaz kullanarak Koç Kariyerim'e giriş yapabilirsin. En az 1024 piksel genişliğinde bir ekrana ihtiyacın var.